Op weg naar Kerst (2009) Op weg naar Kerst (2009)

Komende zondag is het al weer eerste advent en vanaf deze zondag worden er weer een aantal leuke activiteiten voor kinderen van 4 t/m 10 jaar georganiseerd vanuit de Nassaukerk:

• Iedere zondag tot en met kerst werken we met de kinderen in de kerk met een speciaal thema en oefenen we tijdens de kindernevendienst voor de Kerstmusical die op Eerste Kerstdag ten tonele gebracht zal worden. Deze Kerstmusical door en voor kinderen was vorig jaar een groot succes!
Komende
zondag 29 november 2009 beginnen we met oefenen (vanaf 10.00 uur in de Nassaukerk). Geef je snel op!

Zaterdag 12 december 2009 gaan we weer de kerstboom in de kerk versieren. Deze activiteit is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. We beginnen om 10.00 uur, zorg dat je op tijd bent, want de boom is met vele handen snel versierd!

Daarnaast gaan we aansluitend aan het kerstboomversieren hele leuke kerstkaarten maken. Deze activiteit is voor kinderen van +/- 6 t/m 10 jaar. We beginnen om 10.30 uur en het duurt tot ongeveer 12.15 uur.

Wil je meedoen?? Geef je voor de kerstmusical op bij Petra Sloot, via  of bel 682 48 40.