Workshop Foto Transfer (10 januari 2015) Workshop Foto Transfer (10 januari 2015)

Maria del Carmen Aguilar die momenteel haar werk exposeert in de Nassaukerk, verzorgt ook een workshop op zaterdag 10 januari. In deze workshop leer je hoe je een afbeelding overbrengt op een paneeltje en daar in een middag een echt schilderij van maakt. Je hebt hiervoor een fotokopie nodig van een foto of een afbeelding uit een tijdschrift of een krant. Een foto op fotopapier is niet geschikt; hoe doffer het materiaal hoe beter. Na het overbrengen van de afbeelding begint het vrije schilderwerk met acrylverf. Het is ook mogelijk andere materialen aan te brengen op je werk, zoals stukjes stof, cadeaupapier, kant of lint.

Waar: Nassaukerk, De Wittenkade 111
Wanneer: zaterdag 10 januari, 14.00-16.00 uur
Kosten: € 20,- (inclusief materialen)
Info: Gerrie Willemsen, 06 2515 3242 of