elkaar vasthouden elkaar vasthouden
                                                         Ga met God en Hij zal met je zijn:
                                                         bij gevaar, in bange tijden,
                                                         over jou zijn vleugels spreiden.
                                                         Ga met God en Hij zal met je zijn.
                                                         (Liedboek 416)


Het coronavirus heeft de wereld in zijn greep en dwong onze overheid tot maatregelen die forse beperkingen aan het sociale leven stellen. Dat is ongewoon, onwennig en soms beangstigend. Het roept allerlei vragen en zorgen wakker: over het risico van besmetting en ziek worden, over verlies van werk en inkomen, over verlies van dagelijks menselijk contact of over hoe lang dit allemaal gaat duren.

Het virus is besmettelijk. Maar geloof, hoop en liefde laten zich nog veel krachtiger overdragen. De beperkingen van nu nodigen uit tot vindingrijkheid en creativiteit. We kunnen juist ook deze dagen veel voor elkaar betekenen.

Mensen laten weten graag iets te doen voor een ander die de deur niet uit kan: boodschappen, een klusje, iemand bellen voor wie het anders wel erg stil wordt. Dat is goed om te zien!

Bent u kwetsbaar, ziek of al wat ouder en hebt u ergens hulp bij nodig? Laat het weten! Of hebt u wel tijd om wat voor een ander te doen? Laat het ook weten. U kunt hiervoor terecht bij:
Op deze website proberen we u steeds actueel te informeren over activiteiten die niet of in aangepaste vorm doorgaan. Of over creatieve oplossingen.

Wilt u graag met iemand praten over zorgen of vragen die u bezig houden? Ondergetekende is voor u beschikbaar, evenals meerdere vrijwilligers. Schroom dus niet contact met mij te zoeken. Of anderen onder mijn aandacht te brengen die mogelijk te bescheiden zijn om wat welkome aandacht te vragen.

Met vriendelijke groet,
Klaas Holwerda
(wijkpredikant)
020 3310 793
06 1666 2572
holwerda@nassaukerk.nl

17 maart 2020

Klik hier voor vieringen en hier voor momenten waarop de kerk open is om een kaarsje te branden.
terug