kledingbeurs kledingbeurs

zie de afbeelding

De diakonie van de Nassaukerk organiseert:

10 - 16 uur, De Wittenkade 111

kleding brengen:
is niet meer nodig, er is genoeg voor iedereen.

-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

solliciteren in passende kleding
Kledingbeurs voor krappe beurs

Op zaterdag 10 november wordt er in de Nassaukerk een kledingbeurs georganiseerd door Dress for Success, een wereldwijde organisatie, opgericht en gerund door vrijwilligers.

De vrijwilligersorganiatie wil economische onafhankelijkheid van mensen die van een minimuminkomen of (bijstands)uitkering moeten leven bevorderen. Ze doet dit door zowel mannen als vrouwen met een minimuminkomen aan een gratis sollicitatieoutfit te helpen en adviezen te geven voor een sollicitatiegesprek. De kleding is afkomstig van donaties uit het bedrijfsleven en van particulieren. De vrijwilligersorganisatie heeft geen winstdoelstelling en alle outfits en adviezen worden gratis verstrekt.

Kledingbeurs, zaterdag 10 november, 10-16 uur, Nassaukerk, De Wittenkade 111, dressforsuccess.nl

-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

De opbrengst gaat naar Dress for success Amsterdam.