kunstvesper kunstvesper

De wanddoeken van Laura de Vries ontstaan intuïtief. Meestal van binnen naar buiten, als een mandela. Kleuren en vormen zijn dragers van betekenis en zoeken contact met de buitenwereld. Lijnen en patronen reflecteren innerlijke ontwikkeling: als een bloem die uit de knop komt, als een boom die zich voorbereidt op de lente.

Op vergelijkbare wijze brengt Kim Doeleman innerlijke groei tot expressie in dans. Als een intiem proces dat zich in een spannende en verrassende interactie met de toeschouwers voltrekt. De choreografie wordt gedragen door muziek van David Samson op percussie-instrumenten.

Poëzie uit de bijbel en eigentijdse gedichten cirkelen rond hetzelfde thema en completeren zo deze kunstvesper met als thema: natuurlijke groei.

De schilderijen zijn gedurende de maanden januari en februari aanwezig in de kerkzaal. De kunstvesper vindt plaats op zondag 3 februari.

Waar: Nassaukerk, De Wittenkade 111 (tram 5 halte De Wittenkade)
Wanneer: zondag 3 februari, 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur)
Kosten: vrijwillige bijdrage (indicatie: € 5,- of meer)
Info: Klaas Holwerda,

Volgende kunstvespers
zondag  3 februari, 16.00 uur
vrijdag 19 april, 20.00 uur
zondag 30 juni, 16.00 uur

Volgende cantatediensten
zondag 3 maart, 10.30 uur: cantates van Dietrich Buxtehude
De muziek wordt uitgevoerd door het Flevo Barok Consort

Klik hier voor informatie over eerdere kunstvespers.

Kunstvespers en cantatediensten brengen aanzienlijke kosten met zich mee. Giften om dit werk te ondersteunen zijn daarom zeer welkom op rekeningnummer NL59 INGB 0005 0061 95 t.n.v. PGA Nassaukerk, o.v.v. kunstvespers.

Tip: bekijk en like ook onze Facebookpagina Kerk en Kunst.