palmpaasstokken maken palmpaasstokken maken
Je zou het niet denken, maar het is bijna Palmpasen! Normaal mogen alle kinderen uit kerk en buurt dan een palmpaasstok komen maken met gekleurd papier en snoep, in de kerk. Maar met een groep bij elkaar komen gaat nu helaas niet.

Knutselpakket
Daarom bedachten we iets anders: zaterdag 4 april mogen alle kinderen een palmpaasstok komen halen tussen 14:00 en 15:00 uur. Je krijgt dan bij de deur een stok en een knutselpakket. Hiermee kun je zelf een palmpaasstok maken en nog iets leuks voor Pasen.

Downloads
Download hier de ingespeelde kinderliedjes, hier de tekst van de kinderliedjes en hier het werkblad voor een palmpaasstok.

Fotogalerij
Als je je stok klaar hebt, of je hebt iets anders gemaakt, dan mag je een foto aan ons appen of mailen. Die foto laten we dan zien hier op de website.

Online viering

Een optocht van alle kinderen met hun palmpaasstokken door de kerk kan dit jaar helaas ook niet doorgaan. Twee kinderen zullen dat wel doen in de online viering. Klik hier om te kijken op zondag 5 april om 10.30 uur en zwaai thuis naar hen met je eigen palmpaasstok!

Info
Doe je mee? Laat het weten met een bericht aan jeannettestronks@gmail.com, of kom gewoon langs aan de achterkant van de kerk: De Wittenstraat 114. Zaterdag 4 april tussen 14.00 en 15.00 uur.