Midwinterfeest (3 februari 2013) Midwinterfeest (3 februari 2013)

Het midwinterfeest begint inmiddels een traditie te worden. Het feest wordt elk jaar georganiseerd in de sfeer van Adri de Waal-Malefijt, vroeger de 'moeder van de buurt' in de Staatsliedenbuurt. Het feest wordt ook uit haar nalatenschap bekostigd. Met wat te vieren, te luisteren, te overdenken, te spelen, te ontmoeten, te eten en te snoepen voor iedereen; groot en klein.

Het midwinterbuurtfeest vindt dit jaar plaats op zondag 3 februari en begint om 10.30 uur met een feestelijke en laagdrempelige viering voor kerk en buurt.

Daarna volgt een gevarieerd programma diverse muzikale bijdragen en verhalen van een professionele verhalenvertelle. Onder de noemer 'schilders aan het woord' presenteren bezoekers van de inloop in De Schakel hun schilderijen. Er is ook een heuse gedichtenwedstrijd. Het feest sluit af met een meespeel-muziektheater voor jong en oud, verzorg door mevrouw Notentaart,.

Wie durft het aan om een mooi gedicht te schrijven en voor te dragen? Thema: ‘Stil van binnen'. Opgave: nassaukerk@gmail.com.

terug