Kerkennacht - Midzomerfestival: Binnenste Buiten (20-21 juni 2015) Kerkennacht - Midzomerfestival: Binnenste Buiten (20-21 juni 2015)
Midzomernacht. Op zaterdag 20 en zondag 21 juni is het feest in en rond de Nassaukerk. We brengen deze twee dagen veel mooie initiatieven voor het voetlicht. Oude en nieuwe. Thema: Binnenste Buiten.

Zaterdag 20 juni
Het festival wordt zaterdagmiddag om vier uur geopend door Karin Spaink. Op de stoep van de kerk staan twee oude piano’s die bespeeld mogen worden. De Kringloop is open, net als de Schakel en een expositie van sculpturen van Rick Keijzer in de kerkzaal. Een hapje, een drankje. Het koor Staatsliederlijk laat zich horen. U kunt u antieke spullen laten beoordelen door een specialist van Antiekmarkt de Looier, kinderen mogen van waardeloos materiaal een vaderdagcadeautje maken. In een praathuisje op wielen kun je je persoonlijk binnenste buiten laten keren.

Om zes uur volgt de officiële opening van onze nieuwe  stilteruimte. Aansluitend een Taizéviering. Wilt u blijven eten? Resto van Harte zorgt voor een  warme maaltijd. Om acht uur ’s avonds gaat de documentaire van Jeroen Batenburg de Jong en Patricia van der Does in première. De documentaire portretteert zeven mensen uit Kerk & Buurt en laat zien hoe belangrijk Kerk & Buurt voor hen is. We sluiten de avond af met muziek van Han van ‘t Land en zijn band Spix Macaw.

Zondag 21 juni
Zondagmorgen starten wij om half tien met een meditatie in onze nieuwe stilteruimte. Om 10.00 uur volgt de viering voor kerk en buurt. We sluiten ons festival buiten af met een allerlaatste pianoconcert op onze oude piano’s.
 
Tip: bekijk en like ook onze Facebookpagina Nassaukerk.

terug