Coronavirus Coronavirus
Lees hier de pastorale brief van onze wijkpredikant naar aanleiding van de maatregelen in verband met het coronavirus. En hier het laatste bericht over wat dit betekent voor onze activiteiten.

Huis voor de ziel Huis voor de ziel
In onze snelle maatschappij vinden we vaak geen tijd of rust voor geluk, verdriet, lijden, liefde, troost, inspiratie en dood.
De Nassaukerk biedt hiervoor ruimte - ongeacht wie je bent - en put daarbij uit een rijke traditie aan teksten, symbolen en rituelen.

Snel naar: Snel naar:

Help ons: Help ons:
  • als vrijwilliger
  • met een periodieke of eenmalige bijdrage op rekening NL59 INGB 0005 0061 95 - PGA Nassaukerk
mailadres:

Kinderen Kinderen

Cantate Cantate

Een goed gesprek Een goed gesprek
Wil je iemand in vertrouwen spreken? Geen behoefte aan een psycholoog of behandelplan? Wel aan een luisterend oor? Dan kun je bij onze pastores terecht! Ook bij doop, trouwen en rouwen.

Kerk en kunst Kerk en kunst
Kunstvesper: zaterdag 21 december, 16.00 uur
Beeldende kunst, muziek, poezie en bijbel in dialoog; thema: vruchten der verbeelding
De volgende is op 15 maart

Cantatedienst: zondag 3 maart, 10.30 uur
Flevo Barok Consort met twee cantates van Dietrich Buxtehude

Buurtcantate Buurtcantate

Bijbeltafel Bijbeltafel
De bijbel lezen als cultureel erfgoed, zonder claim of taboe. Verhalen die tot de verbeelding spreken en de tongen losmaken. De bijbeltafel is eenmaal per maand in Bibliotheek De Hallen.

Op Facebook: Op Facebook:

Taizé in Amsterdam Taizé in Amsterdam

In de stad In de stad

Coronabericht (2) Coronabericht (2)