Groeiruimte Groeiruimte

Groeiruimte is een werkplaats voor ouders en kinderen om te onderzoeken wat je je kind wilt meegeven in het leven en hoe je dat doet.

Crèche Crèche

Voor kinderen jonger dan vier jaar is er een crèche tijdens de viering op zondagmorgen (behalve in de zomervakantie). Na het moment met de kinderen in de viering verlaten zij samen met de andere kinderen de kerkzaal.

Kindernevendienst Kindernevendienst

Voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar is er elke zondagmorgen (behalve in de zomervakantie) een eigen moment in de viering en aansluitend een kindernevendienst. We brengen de kinderen op een toegankelijke manier in contact met bijbelverhalen: samen lezen, gesprekjes, knutselen, tekenen of samen spelen.

Met de feestdagen doen we iets bijzonders, zoals de kerstboom versieren, een palmpaasstok maken en een kerstspel instuderen voor kerstmorgen.

Info: Jeannette Stronks (020 612 7017 of )

Tienernevendienst Tienernevendienst

Voor tieners vanaf 10 jaar is er eenmaal per maand een tienernevendienst. Je begint om 10.30 uur met een ontbijtje en komt vlak voor de zegen terug in de kerkzaal. Samen speel je een cool spel, en ga je op een of andere manier met de bijbeltekst van die zondag aan de slag.

En soms nemen we het over en maken we met een tienerviering een keer de dienst uit in de kerk!

Info: Koos van Beelen (06 1307 9876 of )

Kinderkerstcafé Kinderkerstcafé

Paula vertelt vlak voor 25 december het kerstverhaal voor kindjes van 3-6 jaar, in verschillende cafés. Ze maakt gebruik van de figuren uit de klassieker van Dick Bruna, en maakt er samen met de kinderen een vrolijk hoorspel van. Jonge muzikanten uit de buurt begeleiden het zingen van bekende kerstliedjes.

Klik hier voor actuele informatie.

Bestaat God? Bestaat God?

Vier bijeenkomsten voor ouders over levensvragen die hun kinderen aan hen stellen. Start tweemaal per jaar.

Klik hier voor actuele informatie.