kerstnachtviering kerstnachtviering
In de kerstnacht staan de deuren van de Nassaukerk wijd open voor jong en oud, gewone en buitengewone mensen, gelovigen en ongelovigen. In de langste nacht van het jaar zoeken we naar licht, warmte, vrede. Soms is het leven zo hard dat het vraagt om een ingrijpen van boven. Het verhaal van deze nacht gaat over een vrouw die op haar vlucht een kind ter wereld brengt. ‘Soms breekt uw licht in mensen door, onstuitbaar, zoals een kind geboren wordt’.

in de langste nacht zoeken we naar licht, warmte, vrede

We zingen kerstliederen uit uiteenlopende tradities. In het koor onder leiding van Vera Keijsers zingen buurtgenoten mee. Nico Hovius bespeelt de vleugel en er klinken ook andere instrumenten. Buurtpastor Klaas Holwerda is voorganger.

De kerstnachtviering begint om 21.30 uur. De deuren gaan al om 21.00 uur open en we beginnen al voor 21.30 uur met het zingen van kerstliederen. De inwendige mens wordt niet vergeten: na afloop is er kerstbrood en warme chocolademelk.

Waar: Nassaukerk, De Wittenkade 111 (tram 5 halte De Wittenkade)
Wanneer: maandag 24 december, 21.30 uur (deuren open 21.00 uur)
Info: