Voor de kinderen Voor de kinderen

Weet je wat je allemaal kunt doen in de Nassaukerk? Lees maar gauw verder en doe mee!

Kindernevendienst

Als je op zondagmorgen naar de kerk gaat dan is er voor jou en andere kinderen een eigen kinderviering. Alle zondagen behalve in de grote zomervakantie.
We beginnen in de gewone kerk en gaan dan, met onze eigen kaars, naar de eigen ruimte. We luisteren naar een bijbelverhaal, praten daarover en doen er wat mee. Knutselen, spelen en zingen.
Met Kerstmis doen we met alle kinderen een toneelstuk. Met palmpasen houden we een optocht met zelfgemaakte palmpaasstokken. Iedereen is welkom.
Wil je meer weten? Bel of mail Jeannette Stronks (020 612 7017 of )

Kerstboom versieren

Op een zaterdag in december mogen alle kinderen uit de buurt de kerstboom in de Nassaukerk komen versieren. Denk jij de kerstboom nog mooier te kunnen maken? Geef je  op voor het kerstboomversieren bij Jeannette Stronks.

Kerstspel

De zondagen voor kerst studeren kinderen uit kerk en buurt een kerstspel in dat zij op kerstmorgen in de Nassaukerk uitvoeren. Heb jij zang en speeltalent, of heb je al jaren geoefend op je Jozef-imitatie? Om mee te doen kun je je aanmelden bij Jeannette Stronks.

Palmpaasstokken maken

De zaterdag voor Palmpasen mogen alle kinderen uit de buurt in de Nassaukerk een palmpaasstok komen maken. Slingers, snoepjes, paaseitjes, van alles maken we vast aan de stok om deze zo mooi mogelijk te versieren.

Op paasmorgen trekken de kinderen met hun palmpaasstokken in een optocht door de kerk. Na de dienst mag je de stok mee naar huis nemen! Doe je graag mee aan deze activiteit? Geef je op bij Jeannette Stronks.