Wandelgroep Wandelgroep
De wandelgroep maakt ongeveer eenmaal per maand op een zaterdag een wandeling in een mooie omgeving. Iedereen is welkom om mee te wandelen.

Nieuwjaarsmaaltijd Nieuwjaarsmaaltijd
Eenmaal per jaar tovert Kerk en Buurt Westerpark de kerkzaal van de Nassaukerk om in een grote eetgelegenheid waar kerkleden, vrijwilligers, bezoekers van de projecten en buurtgenoten onder het genot van een divers programma een driegangenmenu genieten tegen geen geld.

Bus- en boottocht Bus- en boottocht
Eenmaal per jaar in de zomer maken we een dagtocht met bus en boot naar mooie plekken buiten Amsterdam.

Buurtfeest Buurtfeest
Wijlen Adrie de Waal Malefijt alias ‘de moeder van de buurt’ was gewoon eind januari haar verjaardag te vieren in en na een viering in de Nassaukerk. Deze traditie van midwinterfeesten wordt voortgezet met een groots opgezet buurtfeest eens in de twee jaar: een viering voor kerk en buurt gevolgd door een feestelijk programma voor jong en oud en vooral de hele buurt. Muziekoptredens, workshops, theatervoorstellingen, kinderprogramma's en heerlijk eten horen erbij.

Bazar Bazar
Op een zaterdag in de herfst hebben we eens in de twee jaar een gezellige en veelzijdige bazar. De opbrengst is bestemd voor een specifiek doel dat bijdraagt aan de opbouw van onze gemeenschap van kerk en buurt.

Gemeenteweekend Gemeenteweekend
Eens in de twee jaar houden we een gemeenteweekend inclusief overnachting op een mooie locatie buiten Amsterdam.
In mei 2019 komt er weer één.