Week van Gebed (januari 2015) Week van Gebed (januari 2015)
In de Week van Gebed voor de eenheid (18-25 januari) worden overal in Nederland gebeden georganiseerd voor mensen van alle gezindten. Mooi om zo met elkaar eenheid in verscheidenheid te ervaren! Het thema van dit jaar is 'Dorst? Taizé Amsterdam organiseert vrijdag 23 januari een dag met verschillende activiteiten.

Bid & Breakfest
In een oecumenisch ochtendgebed geven we met elkaar op een creatieve manier vorm aan het thema. Aansluitend is er een verrukkelijk ontbijtje (eitje, winterteefjes - jawel! en een lekker sapje) om elkaar voor het eerst te ontmoeten of gezellig bij te praten. Heb jij een idee voor een inbreng voor deze ochtend? Passend lied, rake tekst, (zelfgeschreven) gedicht of gebed of nog iets heel anders? Deel het met ons! Stuur het op of breng het spontaan in
Wanneer?          vrijdag 23 januari
Welke tijd?        8:30 ochtendgebed, aansluitend gezamenlijk ontbijt
Wat schuift 't?   € 2,50 plus vrij toegang tot Books & Borrel
                       (eventueel lunch zelf meenemen)


Books & Borrel
Na de fijne geestelijke start en het zalige ontbijtje is deze dag nog niet voorbij ... De studenten, freelancers, laptoppers, boekgenieters en andere harde werkers kunnen de rest van de dag hun hart ophalen in de Nassau. Onder het motto: samen studeren, werken of gewoon een boekje lezen is fijner dan alleen! Met onbeperkt koffie, thee, lekkernijen, fijn gezelschap en WiFi. Met wie dat willen sluiten we na een middag opperste concentratie de dag af met een drankje in café De Nassau.
Wanneer?         vrijdag 23 januari
Welke tijd?       11:00 - 16:00
Wat schuift 't?   € 2,50


Leuk als je de hele dag meedoet, maar dat hoeft niet. Beide activiteiten zijn apart te bezoeken. Welkom, we hopen je de 23e te zien!
Meer Informatie bij Linda Ottevanger, 06 1484 1094 of linda.ottevanger@protestantsamsterdam.nl
terug